Op vrijdagavond 14 oktober kun je in De Boerhoorn een avondje heerlijk rocken met de Zuidwoldiger bands Dirty Dog en Bad Standing. Ze treden afwisselend op. De optredens beginnen om 21.00 uur. De zaal is open vanaf 20.30 uur. De entree bedraagt € 10.

Dirty Dog is een bekende band in Zuidwolde en omstreken. Ze treden veel op in zalen, theaters en bij feestavonden. Met een grote schare fans zijn hun optredens altijd goed bezocht. De bandleden zijn: Lukas Hempen (zang), Hendrik Slagter (gitaar), Remon van der Garde (gitaar, zang), Marloes Jansen (basgitaar, zang) en Jan Slagter (drums). In De Boerhoorn spelen ze elektrisch, maar op verzoek kunnen ze ook een sfeervol akoestisch optreden verzorgen.

Bad Standing is een Nederlandse rockband die eigen muziek schrijft en speelt, en daarnaast covers speelt. De bandleden Lenny Veldman, Nico Barendrecht en Dion Hillen komen uit Zuidwolde en zijn steeds vaker te vinden bij evenementen en activiteiten. Met nummers van Guns ‘N Roses tot Metallica en Billy Idol maken ze er een mooi rockfeest van.