De Vrouwen van Nu uit Zuidwolde zijn een actieve groep dames die elkaar om de 4 weken treffen in De Boerhoorn. Elke 2e dinsdag van de maand ontmoeten ze elkaar bij een activiteit. Dat kan een spreker zijn, een creatieve workshop of andere gezellige invulling. Gemiddeld zijn er zo’n 55 personen aanwezig. De vereniging staat altijd open voor nieuwe leden. Niet alleen ‘oudere’ (60+) dames zijn welkom, maar ook jongere.

Jaarprogramma
Dat de groep écht actief is, blijkt wel uit het jaarlijkse programma. Naast de maandelijkse activiteiten organiseren ze meer: een kerstavond, een fietsdag, elke 2e donderdag van de maand wordt er gewandeld en regelmatig zijn er uitstapjes. De lokale omgeving en alles wat die te bieden heeft, staat centraal.

Vrouwendag De Wolden 7 maart 2020
De groep uit Zuidwolde organiseert met de andere Vrouwen van Nu-groepen uit De Wolden op 7 maart, internationale vrouwendag, een gezamenlijke inspiratiemiddag in Buitencentrum De Poort in Ruinen. Meer over het programma met diverse workshops volgt via de pers en vind je op de website.
Voor meer over Vrouwen van Nu en de bestuursleden waar je voor meer informatie gerust contact mee kunt opnemen, kijk op de website www.vrouwenvannu.nl/zuidwolde.