De Boerhoorn: tal van activiteiten

Een wekelijks potje kaart of biljart, een creatieve workshop, repeteren met je koor of het bijwonen van een lezing: het kan allemaal in Zuidwolde, op een goed bereikbare en gastvrije plek. Ontdek wat De Boerhoorn aan activiteiten te bieden heeft.

Activiteiten in De Boerhoorn: sociaal, maatschappelijk, cultureel
Als ontmoetingscentrum bieden we graag een platform aan verenigingen, stichtingen en andere initiatiefnemers die activiteiten willen organiseren. Daarbij kun je aan denken:

  • sport en spel, zoals kaarten, biljarten, schaken, koersbal, tai chi, yoga
  • creatieve activiteiten, zoals schilderen, zingen
  • gezamenlijke maaltijden: sociaal eetpunt
  • workshops, cursussen en lezingen
  • kunstexposities

Het betreft activiteiten die wekelijks, maandelijks of incidenteel plaatsvinden en door verenigingen, ondernemers of particuliere initiatieven georganiseerd worden. We organiseren ook regelmatig zelf activiteiten. Voor ouderen en alleenstaanden werken we daarbij samen met Stichting Welzijn De Wolden.

Bekijk hier onze actuele activiteitenagenda.

“Elke week ben ik in De Boerhoorn te vinden voor een middagje biljart. Gezellig, goed voor de contacten en het houd je scherp.”

Multifunctionele voorzieningen

De Boerhoorn is geschikt voor uiteenlopende activiteiten. Veel van onze ruimtes, van kleinere vergader-en leslokalen tot grotere zalen, zijn multifunctioneel te gebruiken. Voor beamer, geluid en catering kunnen we zorgen. Bekijk ook op deze website de informatie over het huren van ruimtes en toebehoren.

Behoefte is leidend

Met de activiteiten en voorzieningen die we bieden, willen we graag aan de behoefte van onze bezoekers voldoen. We denken graag mee als het gaat om nieuwe activiteiten, de organisatie of voorzieningen die ervoor nodig zijn. Mis je iets of heb je ideeën? Neem contact op.

Ook voor vragen, kun je mailen of bellen op maandag t/m donderdag tussen 8.30 en 12.00 uur, 13.00 en 17.00 uur en tussen 19.00 en 23.00 uur. Op vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur.

Let op: op 16 december gaat De Boerhoorn definitief dicht. Vanaf 8 januari 2024 zijn we te vinden in het Huus voor Sport en Cultuur, Zuider Esweg 1A, 7921 JC Zuidwolde. Ook daar is aan allerlei activiteiten deel te nemen.