De koersbalclub die wekelijks actief is in ons ontmoetingscentrum heeft plek voor nieuwe deelnemers. Ze nodigt belangstellenden uit De Wolden graag uit om een keer vrijblijvend mee te doen. De huidige groep speelt al enkele jaren wekelijks op de donderdagmiddag. Met elkaar actief bezig zijn en gezellige ontmoetingen staan voorop.

De activiteit is geschikt voor alle leeftijden en zeker niet alleen voor ouderen. Veel koersballers spelen zomers buiten jeu-de-boules en de rest van het jaar doen ze aan koersbal, een balspel dat er wel enigszins op lijkt.

Waar, wanneer en wat kost het?
In De Boerhoorn wordt koersbal gespeeld in een van de grote zalen met voldoende ventilatiemogelijkheid en met de ruimte om 1,5 meter afstand te kunnen houden. Na afloop kan er bij een drankje gezellig nagepraat worden. De kosten voor deelname bedragen 2 euro per keer, ter plaatse te voldoen. Consumpties zijn voor eigen rekening.

De koersbalclub speelt elke donderdag van 13.00 tot 16.00 uur. De materialen, een speciale mat en ballen, zijn aanwezig. Vooraf aanmelden is in deze coronatijd nodig. Om aan te melden en bij vragen kan contact worden opgenomen met de medewerkers van De Boerhoorn via tel. 0528-217312 of beheer@deboerhoorn.nl.