De Boerhoorn: om elkaar te ontmoeten

Het kan fijn zijn om in je eigen dorp een plek te hebben om even onder de mensen te zijn, om iets gezelligs met elkaar te organiseren, om te genieten van een optreden of een lezing. Maar ook afspraken met collega’s of verenigingsleden onder het genot van een kopje koffie maak je graag op een centrale, goed bereikbare locatie.

Ontmoetingscentrum voor particulieren en ondernemers

De Boerhoorn is dé centrale plek in Zuidwolde waar je altijd binnen kunt lopen, waar veel organisaties zich thuis voelen en waar van alles mogelijk is.

Voor meer informatie over de mogelijkheden of het aanvragen van een offerte, neem gelijk contact met ons op.

Contact opnemen

Openingstijden

Wij zijn normaal gesproken geopend op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur, van 13.00 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 23.00 uur. Momenteel zijn wij gesloten, maar vanaf 1 september zijn we weer open voor een kopje koffie, gebruik van zalen, vergaderruimtes en diverse activiteiten.

Voor meer informatie over onze accommodatie, onze diensten, maar ook suggesties of andere reacties, neem contact met ons via een e-mail. Of bel bij dringende zaken met de bestuursvoorzitter Jan Slagter, tel. 06 – 22483071.

“Elke week ben ik in De Boerhoorn te vinden voor een middagje biljart. Gezellig, goed voor de contacten en het houdt je scherp.”

Vragen of reacties?

Je kunt tijdens openingstijden bellen en altijd mailen voor meer informatie, maar ook suggesties voor verbeteringen of nieuwe ideeën ontvangen we graag.

Contact opnemen