Faciliteiten voor vergaderen, werken en trainen

Voor een vergadering, lezing of training zoek je een goed bereikbare locatie met goede voorzieningen? Ontmoetingscentrum De Boerhoorn, gelegen in het landelijke én centraal gelegen Zuidwolde, heeft veel te bieden.

Professionele vergaderruimtes huren

Veel verenigingen, stichtingen maar ook ondernemers zijn regelmatig bij ons te gast. Ze huren voor enkele uren per dag/avond tot meerdere dagdelen per week een van de 5 vergaderruimtes met extra voorzieningen. We zijn van alle gemakken voorzien:

  • Ruimte compleet ingericht met meubilair
  • Beamer en projectiescherm
  • Whiteboard
  • Geluidsinstallatie
  • Koffie/thee, lunch of andere catering

Naast de te huren ruimte is het in overleg mogelijk om zonder extra kosten de foyer te gebruiken, bijvoorbeeld om na afloop bij de bar een drankje te nemen.

“We komen elk jaar in De Boerhoorn terug voor onze jaarlijkse relatiedag. Het is een prettige omgeving waarin we over meerdere ruimtes kunnen beschikken en zeker ook belangrijk, de catering is altijd tiptop voor elkaar.”

Flexruimtes voor zelfstandig ondernemers

Als zelfstandig ondernemer kan het prettig zijn om zo nu en dan of juist met regelmatig buitenshuis een werk- of ontvangstruimte te hebben. Wij beschikken over kantoorruimtes die per dagdeel tegen een scherp tarief gehuurd kunnen worden. In de ruimtes is kantoormeubilair en Wifi-verbinding aanwezig.

Interesse?

Voor meer informatie over onze vergader- en werkruimtes, kun je op werkdagen van 08.30 tot 12.00 uur, van 13.00 tot 17.00 uur, van 19.00 tot 23.00 uur en op vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur contact opnemen. Ook voor een offerte, graag even mailen of bellen.

Let op: op 16 december gaat De Boerhoorn definitief dicht. Vanaf 8 januari 2024 zijn we te vinden in het Huus voor Sport en Cultuur, Zuider Esweg 1A, 7921 JC Zuidwolde. Ook daar kun je ruimtes huren.