Werken bij De Boerhoorn

Ontmoetingscentrum De Boerhoorn is een plek waar je altijd binnen kunt lopen, waar veel organisaties zich thuis voelen en waar van alles mogelijk is. Mede dankzij ons team van vaste medewerkers en vrijwilligers krijgen we dit voor elkaar, maar we kunnen ondersteuning gebruiken.

Vrijwilligers gezocht voor uiteenlopende werkzaamheden

De Boerhoorn biedt een afwisselende werkplek met uiteenlopende werkzaamheden. Als centrale plek in Zuidwolde, hebben we allerlei gasten. Van inwoners die voor een activiteit of kopje koffie langskomen, van mensen die een lezing bezoeken tot zakelijke bezoekers die komen vergaderen of trainen. Dat vraagt flexibele en creatieve inzet van medewerkers. Wij kunnen extra mankracht gebruiken voor:

• Klaarzetten en opruimen van ruimtes
• Hulp in de keuken bij grote cateringactiviteiten
• Bediening bij de bar en tijdens bijeenkomsten
• Eenvoudige onderhoudsklussen in en rondom het gebouw
• Een bestuursfunctie voor de stichting die verantwoordelijk is voor het beheer van onze voorziening

Als je belangstelling hebt, praten we natuurlijk door over wat je precies leuk vindt, wat je kunt en voor hoeveel uur. Het hoeft zeker geen wekelijks werk te worden. Als je in overleg flexibel inzetbaar bent, is dat voor onze bedrijfsvoering juist nog prettiger. En staat jouw mogelijke bijdrage er nog niet bij, schroom dan niet om ook contact met ons op te nemen.

“Geen dag is hetzelfde en dat maakt het werken voor De Boerhoorn ontzettend leuk.”

Duidelijke afspraken

Als vrijwilliger werk je samen met de vaste krachten in ons centrum. Een van hen is jouw centrale aanspreekpunt, voor vragen over de planning, inhoud van de werkzaamheden of andere zaken die je wilt bespreken. De taken en verantwoordelijkheden van de vrijwilligersfunctie leggen we graag in een contract met je vast.

Belangstelling?

Lijkt het je wat om als vrijwilliger in De Boerhoorn te werken, met regelmaat of op afroep bij bepaalde activiteiten, laat het ons dan weten. Ook een keer vrijblijvend meelopen is mogelijk.

Heb je interesse in een bestuursfunctie? Mail of bel en we zorgen dat je in contact komt met een van de bestuursleden.